Kidz & Coffee in teken van EHBO

Kidz & Coffee is een plek waar ouders en verzorgers met kinderen van 0-4 jaar elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan, ervaringen delen en informatie kunnen uitwisselen.

Op 6 juni is er weer Kidz & Coffee van 9.30 uur-11.00 uur in ’t Lossers hoes!
Thema: EHBO voor kinderen van 0-4 jaar

Voor deze ochtend is Nicolet Meenderink uitgenodigd. Nicolet geeft tips en advies over hoe te handelen bij ongelukje in en rondom het huis . Wat doe je als je kind zich verslikt, van de trap valt of per ongeluk medicijnen eet? “Wat als troosten niet helpt”

Aan deze bijeenkomst (het is geen cursus Kinder-EHBO) kunnen maximaal 20 mensen deelnemen, deelname is gratis. We verwachten een grote opkomst, wil je deelnemen geef je vooraf op bij Christina ten Klooster: c.tenklooster@stichtingfundament.nl

KIDZ & COFFEE is een initiatief van Stichting Fundament en Loes Losser.
’t Lossers hoes-bibliotheek, Raadhuisplein 1 Losser