Creatieve ochtend Kidz & Coffee

Kidz & Coffee is een plek waar ouders en verzorgers met kinderen van 0-4 jaar elkaar ontmoeten en in gesprek gaan, ervaringen delen en informatie kunnen uitwisselen. 

Kidz & Coffee op 12 december van 9.30 uur-11.00 uur in ’t Lossers hoes

Een creatieve ochtend, we gaan iets moois maken!

December de maand van feestelijkheden, warmte, samen zijn en gezelligheid in huis. De laatste bijeenkomst in 2018 willen we daarom afsluiten met een creatieve ochtend. Gezellig samen bezig zijn en ondertussen je ervaringen van ouderschap delen met anderen.  Voor deze ochtend hebben we Anke Pothoven, creatief brein, uitgenodigd. Samen met Anke gaan we iets leuks maken om thuis op te hangen.

We vragen voor de materiaalkosten een kleine bijdrage van € 5.00. Mama’s, papa’s maar ook oma’s, opa’s, gast- en pleegouders zijn van harte welkom. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Locatie: Stichting Fundament 1ste verdieping ruimte 1.23 Raadhuisplein 1 Losser
KIDZ & COFFEE is een initiatief van Stichting Fundament en Loes Losser.