Automaatje iets voor u?

Steeds meer mensen, ook in de gemeente Losser, raken geïsoleerd van de buitenwereld omdat hun mogelijkheden om naar buiten te gaan, bijvoorbeeld door leeftijd of gezondheid, steeds beperkter worden. Zelf met de auto rijden zit er vaak niet meer in en iedere keer een beroep doen op de naasten vinden mensen ook vaak vervelend. ANWB AutoMaatje houdt in dat plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen vervoeren. Dat zijn dorpsgenoten, die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Door ANWB AutoMaatje Losser toe te voegen aan het bestaande vervoersnetwerk kunnen ook de minder mobiele mensen weer deel uit gaan maken van het sociale en maatschappelijke leven. Het gaat hierbij om incidenteel vervoer, bijvoorbeeld een rit naar de dokter, fysiotherapie of ziekenhuis. Maar het kan ook gaan om een bezoek te brengen aan een kennis of naar de kapper.

 

Meer weten? Kijk op deze pagina en vind alles over ANWB Automaatje in Losser