Naamswijziging binnen Stichting Fundament afgerond

In verband met de verdere integratie van de werksoorten zijn afgelopen week de statutaire namen van de Bibliotheek, Muziekschool De Sleutel en Cluster gewijzigd.

Stichting Fundament is vanaf vandaag de officiële beginnaam voor alles wat met de bibliotheek, muziek en dans en welzijn heeft te maken in de gemeente Losser.

Voor al onze klanten, leden, bezoekers en zakenpartners vinden wij het belangrijk te weten dat de oude sinds jaar en dag gebruikte namen van onze organisaties zijn veranderd. Met ingang van 30 januari zijn de namen van de stichtingen officieel gewijzigd in Stichting Fundament – Bibliotheek, Stichting Fundament – Muziek en Dans en Stichting Fundament – Welzijn.

Bibliotheek Losser, Muziekschool De Sleutel en Cluster zijn namen die op deze wijze niet meer officieel worden gebruikt. De hele organisatie heeft nu ook één postadres te weten: Postbus 4, 7580 AA in Losser.