Bibliotheek Losser gaat de strijd aan!

Losser – De bibliotheek Losser is dit jaar 1 van de 6 genomineerd voor de titel van Beste Bibliotheek van Nederland 2019. Maar om ook daadwerkelijk de beste te worden, roepen de medewerkers van de bibliotheek en stichting Fundament, waar de bibliotheek onderdeel van is, massaal de hulp in van alle Twentenaren.

‘Wanneer iedereen ons steunt en op ons stemt maken wij zeker een kans deze mooie titel te winnen’, zegt directeur Ans Dijkhuijs. ‘We gaan dan wel de strijd aan met veel grotere bibliotheken zoals die in Deventer en Leeuwarden, maar dat betekent niet dat wij als ‘kleintje’ geen kans maken. Om de titel te winnen hebben wij wel de hulp nodig van alle Lossenaren en het liefste natuurlijk alle Twentenaren’.

Vanaf 1 maart tot 31 maart kan er worden gestemd op de bibliotheek Losser.

Stemmen kan via de volgende link:

https://www.bibliotheekblad.nl/beste_bibliotheek/verkiezing/stemmen/1000003173