Deel herinneringen uit de Tweede Wereldoorlog

Op 3 april a.s. is er in ’t Lossers hoes een WO2 bijeenkomst. Iedereen die een oorlogsverhaal te vertellen heeft, is welkom tussen 12:00 en 14:00 uur. Ook foto’s, documenten en andere voorwerpen over de oorlog en de bevrijding kunnen meegenomen worden.

Bij deze bijeenkomst is ook de Historische Kring Losser aanwezig om haar bijzondere stukken te tonen. U bent van harte welkom om uw verhaal te vertellen of uw voorwerpen te laten zien. Omdat het tussen de middag is, is er voor de deelnemers een broodje beschikbaar.

RTV Oost maakt hiervan opnames.

De bijeenkomsten rond de Tweede Wereldoorlog worden tussen 1 en 19 april georganiseerd in 15 Overijsselse bibliotheken en is de start van lustrumprogramma 75 jaar Vrijheid Overijssel. Het is een initiatief van RTV Oost en Historisch Centrum Overijssel in samenwerking met de Overijsselse bibliotheken. Voor meer informatie kijk op: www.overijsselviertvrijheid.nl