Kickboksen en bootcamp voor jonge mantelzorgers

Actief bezig zijn met andere jongeren (12-21 jaar), die net als jij snappen hoe het is om een gezinslid te hebben die langdurig ziek is, een beperking heeft, soms psychisch in de war is of kampt met een verslaving. Dat is wat we op 20 april gaan doen! In samenwerking met Impuls uit Oldenzaal organiseren we een actieve ochtend! We gaan bootcampen en kickboksen, die we gezamenlijk afsluiten met een heerlijke lunch. We beloven een relaxte ochtend, veel gezelligheid en top begeleiders op bootcamp en kickboks gebied! Wat wil je nog meer! 🙂

Stichting Fundament wil jonge mantelzorgers door middel van groepsactiviteiten lekker laten ontspannen en hen op een laagdrempelige manier in contact brengen met andere jongeren, die ook opgroeien met een bijzonder gezinslid. Tussen de activiteiten door zijn er uitwisselingsmomenten ingebouwd, hierbij worden op een speelse manier ervaringen gedeeld. Jeugdigen zien, voelen en horen dat ze niet de enige zijn. Deze erkenning en herkenning doet hen vaak erg goed!

Locatie: De Vonderweijde, Ada Kokstraat 20, 7572 EA Oldenzaal
Tijd: ‘s ochtends – de exacte tijd wordt nog bekend gemaakt
Aanmelden: Ben of ken je iemand, die ook opgroeit met een bijzonder gezinslid neem dan contact met ons op via e-mail: jmzlosser@stichtingfundament.nl of bel naar 06-10706186.