ANWB AutoMaatje zoekt chauffeurs!

Het aantal deelnemers en ritten bij ANWB AutoMaatje is in de afgelopen maanden flink toegenomen. Dit jaar zijn er al weer 355 ritten gereden en daarmee hebben onze 17 chauffeurs veel deelnemers erg blij gemaakt. Graag willen wij onze deelnemers dezelfde service blijven bieden maar hiervoor hebben wij meer chauffeurs nodig!

ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren, hiervoor gebruiken zij hun eigen auto.
Inmiddels maken 68 deelnemers gebruik van ANWB AutoMaatje en wekelijks komen er nieuwe aanmeldingen bij. Deelnemers kunnen bij ANWB AutoMaatje ritten aanvragen voor een afspraak bij het ziekenhuis, de fysiotherapie maar ook voor een bezoekje aan familie of een activiteit. ANWB AutoMaatje Losser heeft op dit moment 20 enthousiaste vrijwilligers waarvan 17 vrijwillige chauffeurs. Samen zorgen zij ervoor dat alle deelnemers van ANWB AutoMaatje er weer op uit kunnen!
Deelnemers betalen de chauffeur een onkostenvergoeding van € 0,30 per gereden kilometer.

Lijkt het u leuk om als chauffeur voor ANWB AutoMaatje Losser te rijden?
Neem dan contact op met Stichting Fundament.
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09.00-12.00 uur telefoon: 053-5369402 of mailen naar: anwbautomaatje@stichtingfundament.nl