Aftrap Wak in Losser met kunstwedstrijd

De week van de amateurkunst (1 t/m 10 juni 2019) wordt komende week al afgetrapt met een bijzondere wedstrijd. Heel creatief en kunstig Losser wordt uitgedaagd om mee te doen met “Op ieder potje past een kleurtje”.

Op de website www.waklosser.nl valt het volgende te lezen:

We dagen je uit om een gewone bloempot te veranderen in jouw unieke creatie. Je mag zelf weten welke technieken of materialen je gebruikt, maar maak wel gebruik van het WAK thema “ Beken je kleur “.

Wat moet je doen: haal je pot op in de week van maandag 20 t/m vrijdag 24 mei bij Fundament Bibliotheek. Maak hiervan je eigen creatie en lever de pot voor woensdag 6 juni weer in bij Fundament Bibliotheek. Een jury zal beslissen wie dit jaar aan de haal gaat met de “ik heb er een potje van gemaakt – prijs”. Er zijn twee categorieën: tot 16 jaar en vanaf 16 jaar. Dus haal je pot op en geef je fantasie de ruimte!