Kidz & Coffee over Kinderziektes en vaccinatie

Voor deze ochtend is Marie José Sprakel, jeugdarts bij het consultatiebureau, uitgenodigd.
Zijn kinderziektes verdwenen of liggen ze op de loer? Kinkhoest en mazelen zijn regelmatig in het nieuws. Marie José gaat hierover in gesprek met ouders en informeert ouders over de actuele ontwikkelingen in de regio.
Kunnen vaccinaties de verspreiding van kinderziektes blijven voorkomen? Wat is belangrijk om te weten over vaccinaties? Marie José is voor de regio Twente verantwoordelijk voor het vaccinatiebeleid en geeft ouders graag advies en beantwoordt vragen.

Locatie Fundament bibliotheek (begane grond) Raadhuisplein 1 Losser
Wanneer 8 mei van 09.30-11.00 uur
Deelname gratis, vrije inloop
Mama’s, papa’s maar ook oma’s, opa’s, gast- en pleegouders zijn van harte welkom.

Kidz & Coffee is een initiatief van Stichting Fundament en Loes Losser.