Kom speuren naar haaientanden in de bieb!

Omdat de Kinderboekenweek dit jaar 65 jaar is, gaan we dit vieren met een speurtocht in de bibliotheek. In het Kinderboekenweekgeschenk boek ‘Haaientanden’ probeert Atlanta van elf in 24 uur rond het IJsselmeer te fietsen. Opgeven kan niet, dan gaat alles mis. Wanneer ze net begonnen is knalt ze keihard tegen de fiets van Finley op. Hij is even oud als Atlanta en in zijn zak heeft hij een zakje met twee haaientanden.

Deze haaientanden staan voor geluk en vriendschap. Dat gelooft de moeder van Finley in het boek Haaientanden. Tijdens de Kinderboekenweek zijn in de bibliotheek Losser Kinderboekenweekgeschenken verstopt met daaraan vast een zakje met échte haaientanden!

Wie is de beste speurder van Losser en weet deze Haaientanden te vinden? Kom maar speuren vanaf 2 oktober!