Muziekonderwijs van Fundament verhuisd! Kom kennis maken op zaterdag 14 september

Het muziekonderwijs van Fundament is verhuisd naar het Twents Carmel College locatie Losser. Vanaf maandag 2 september worden de muzieklessen gegeven aan de Oranjestraat 2 in Losser. De danslessen zullen worden gegeven bij stichting MAN.

In de bijna volledig nieuwe school heeft Fundament de beschikking over 2 eigen lokalen en deelt het 5 lokalen met het Twents Carmel College, met een eigen ingang voor de cursisten. Dit betekent dat het muziekonderwijs in Losser een mooie toekomst tegemoet kan zien. Bovendien wordt op deze manier het gebouw van de school optimaal benut en zit het muziekonderwijs dicht bij de jeugd.

Nieuwsgierig geworden naar ons nieuwe onderkomen? Kom dan naar ons open huis op zaterdag 14 september van 13.30 tot 15.00 uur. Maak kennis met de docenten en ervaar wat Fundament allemaal te bieden heeft op het gebied van muziek- en dansonderwijs. Heb je je altijd al afgevraagd of een instrument leren bespelen of dansles iets voor je is? Tijdens het open huis kun je alle instrumenten uitproberen en ontvang je informatie over het muziek- en dansonderwijs. Daarnaast zijn er optredens en nog meer leuke activiteiten waaronder een prijsvraag.

We zien je graag op zaterdag 14 september tussen 13.30 en 15.00 uur op onze nieuwe locatie aan de Oranjestraat 2!