Ontdek en bouw je eigen wereld in de workshops ‘Virtual Reality’!

In de herfstvakantie kan je weer deelnemen aan onwijs gave en leerzame activiteiten in de Bibliotheek. Heb je altijd al eens naar de maan willen vliegen in een spaceshuttle of een bezoekje willen brengen aan Hollywood? Kom dan op maandag 21 oktober naar de Fundament bibliotheek in Losser. Tijdens een workshop Virtual Reality (VR) krijgt jij de kans om de virtuele wereld te ervaren.

Over de workshop
Bouw samen een virtuele wereld! Zet een VR bril op en treed binnen in een wereld die je zelf kan vormgeven. Wie heeft de beste ideeën voor een virtuele wereld? Kom langs om te experimenteren met VR.

  • Kinderen tussen 8-10 jaar plaatsen voorgeprogrammeerde objecten in een virtuele omgeving.
  • Kinderen tussen 10-12 jaar programmeren zelf via het programma CoBlox objecten en plaatsen deze in een virtuele omgeving, waardoor deze ook interactief wordt.

Voor wie: kinderen van 8 tm 12 jaar
Kosten: 1,00 p.p.

Programma 21 oktober:
10:30 – 12:00 uur: workshop VR 8 – 10 jaar
13:30 – 15:00 uur: workshop VR 10 – 12 jaar

Iedere schoolvakantie worden er workshops aangeboden bij de lokale maakplaatsen (bibliotheken en cultuurhuizen). Het High Tech programma richt zich op nieuwe technologieën. Tijdens de herfstvakantie komt het thema Virtual Reality (VR) aanbod. En in de daarop volgende schoolvakanties worden workshops rondom AR (Augmented Reality) en gaming georganiseerd.
Lijkt het jou ook super gaaf om je eigen wereld te ontwerpen en daar doorheen te lopen? Geeft je dan nu op voor de workshop VR! vergeet niet je leeftijd te vermelden. Aanmelden kan via:
Mieke Buursink
m.buursink@stichtingfundament.nl
053-5382137

Aanmelden voor 17 oktober!