Taalpunt Losser zoekt nieuwe taalvrijwilligers.

Naar aanleiding van de geslaagde Taalconferentie op 11 september in ’t Lossers hoes, zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor bestaande activiteiten van het Taalpunt, maar ook voor nieuwe initiatieven. Zo zoeken wij: vrijwilligers, die mensen willen helpen de taal te leren spreken of te leren lezen en schrijven, in een één-op-één situatie, in groepjes of misschien binnen een bedrijf. Of vrijwilligers, die willen voorlezen aan jonge kinderen of ouderen. Maar ook vrijwilligers, die willen organiseren of coördineren.

De Taalconferentie werd georganiseerd door Stichting Fundament-Bibliotheek in samenwerking met de gemeente Losser. Het werd mede gefinancierd door de Provinciale subsidie van Taal Werkt!, maar ook door het Rabobankcoöperatiefonds in Losser. Daarnaast hebben diverse Losserse bedrijven gesponsord.

Lijkt het u leuk om taalvrijwilliger te worden, of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met

Dorine Müller via taalpunt@stichtingfundament.nl / 053-538 21 37 .