Wegens succes tweede groep “De Actieve ontmoeting” Losser 

In ’t Lossers Hoes start vanaf maandag 25 november een tweede groep “De Actieve Ontmoeting’ voor ouderen van 75 jaar of ouder. De Actieve Ontmoeting is voor ouderen die meer willen bewegen, gezonder willen eten en het gezellig vinden om dit samen te doen met leeftijdgenoten.

Al enkele jaren organiseren de Zorggroep Sint Maarten en Stichting Fundament i.s.m. de gemeente Losser deze activiteit in Overdinkel, De Lutte en Losser. In Losser start de tweede groep omdat de vraag erg groot is. Deze groep is wekelijks actief op maandag van 10.00 tot 13.30 uur in de ’t Lossers Hoes.  De bijeenkomsten van de actieve ontmoeting worden voornamelijk gevuld met (bij)kletsen, kaarten, spelletjes doen, eten voorbereiden, koken en bewegen op uw eigen manier en op uw eigen niveau onder deskundige begeleiding.

De kosten voor deelname aan de Actieve Ontmoeting zijn € 5,- per keer.

Informatiebijeenkomst
Speciaal voor belangstellenden is er een informatiebijeenkomst.
Maandag 18 november as.  van 15.00 – 16.00 uur, inloop vanaf 14.45 uur
Locatie: ’t Lossers Hoes, Raadhuisplein 1 , Losser
Ruimte: Raadszaal

Woont u in de gemeente Losser en heeft u belangstelling voor of vragen over de Actieve Ontmoeting neem dan contact op met Mieke Bouwhuis van Stichting fundament via m.bouwhuis@stichtingfundament of 06-37276376