Workshop taart decoreren met bakker Robert

In samenwerking met Robert Luijerink van Bakkerij het Bakhuys organiseert Fundament bibliotheek Losser op donderdag 14 november een workshop ‘taart‘ decoreren. Robert zal u tijdens deze workshop de fijne kneepjes van het versieren bijbrengen zodat u uw familie en/ of vrienden kunt verrassen met een prachtige taart.

De workshop wordt gegeven in ‘t Lossers Hoes en is toegankelijk voor alle volwassenen. De taarten en decoratie worden verzorgt door Het Bakhuys. Na afloop van de workshop zal Robert de gemaakte producten beoordelen en maakt u kans op een cadeaukaart. Deze is te besteden bij Bakkerij het Bakhuys.

Vindt u het leuk de fijne kneepjes van het mooi versieren te leren van een echte bakker? Meldt u dan nu aan voor deze workshop. De workshop is op donderdag 14 november van 18:30 tot 20:00 uur

Meer informatie of aanmelden via:

Stichting Fundament
info@stichtingfundament.nl
053-5369400