Troostdekentje voor de jongste mantelzorgertjes uit Losser

Een super leuke actie voor de allerjongste mantelzorgertjes op initiatief van Denise Deen, inwoonster van Losser en vrijwilligster bij Troostdekentje.nl. Zij breien en haken dekentjes voor kinderen die in hun vaak jonge leventje al voor diverse uitdagingen komen te staan.

Rondom de Dag van de Mantelzorgers bieden zij de jongste mantelzorgertjes uit de gemeente Losser een troostdeken aan. Jonge mantelzorgers zijn kinderen, die een papa, mama, broer of zus hebben met een chronische ziekte, beperking, verslaving of psychische problemen.

Al vele kinderen hebben er eentje mogen ontvangen en zij vinden het heerlijk om lekker in hun dekentje weg te kruipen of er mee te snoezelen. Wil jij een dekentje ontvangen of ken je iemand die je er eentje gunt? Laat het ons tot 15 december weten via jmzlosser@stichtingfundament.nl of bel naar 06-10706186 (Wesley)