Vrijwilligers gezocht voor Joris Kerstboom

Wegens enorm succes zal Stichting Fundament ook dit jaar weer meedoen aan Joris Kerstboom. Vanaf 9 december staat er in de bibliotheek een kerstboom waarin mensen een boodschap in een lichtsnoer kunnen hangen. Dit kan een persoonlijk verhaal zijn, maar ook een wens voor een bijzonder persoon.
Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de periode van 9 december tot 23 enkele uren bij Joris Kerstboom te staan om mensen te helpen bij het maken van de boodschap, een luisterend oor te bieden of om hen gewoon welkom te heten.
Joris Kerstboom is in samenwerking met het gelijknamige tv programma van de KRO-NCRV: https://www.kro-ncrv.nl/programmas/joris-kerstboom
Lijkt het jou leuk om mensen te helpen bij het maken van hun persoonlijke boodschap? Of biedt je anderen graag een luisterend oor? Geeft je dan nu op als vrijwilliger voor Joris Kerstboom.

Aanmelden kan via:
Stichting Fundament
053-5369400
info@stichtingfundament.nl