Samen Actief op zoek naar nieuwe deelnemers

Elke eerste woensdag van de maand komt er een groep enthousiaste ouderen (55+) bij elkaar van 10-12 uur in ’t Lossers Hoes. Zij ontmoeten elkaar om elkaar te leren kennen en om samen activiteiten te ondernemen. Hierbij kan je denken aan samen fietsen, een theater bezoeken of samen een kopje koffie drinken.

Deze eerste woensdag is een inloopmoment om met elkaar in gesprek te gaan over wat je graag zou willen, elkaar te leren kennen en gezellig een kop koffie of thee te drinken. Er is al een keer gewandeld met een deel van de groep en er is een fietstocht georganiseerd voor een aantal deelnemers. De inloop en de activiteiten zijn niet verplicht. Activiteiten die je niet interessant vindt, of die voor jou niet mogelijk zijn om aan deel te nemen, kan je gewoon overslaan.

De groep zou het leuk vinden als er meer mensen komen, om zo met meerdere mensen wat te kunnen ondernemen of om interesses te delen. Heeft u alleen behoefte aan de inloopochtend voor gezelschap, ook dat is mogelijk.

Samen Actief: iedere eerste woensdag van de maand van 10-12 uur,  ’t Lossers Hoes, raadhuisplein 1. Lokaal 1.24 op de eerste etage.