Vrijwilligers gezocht: word jij onze helpende ‘Tech’ hand?

Ben jij geïnteresseerd in creativiteit en innovatie in nieuwe technologieën? Ben jij nieuwsgierig en jong van geest? Wil jij ook meer weten over Virtual Reality, 3D-pennen, robotjes en hologrammen?

Binnen Stichting Fundament zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om workshops te verzorgen voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit zijn workshops ontwikkeld door TETEM Enschede en hebben allemaal te maken met nieuwe technologieën. Voordat je aan de slag gaat krijg je eerst een aantal gratis trainingen aangeboden om te leren omgaan met de materialen. Deze trainingen worden verzorgt door TETEM.

Word jij onze helpende ‘Tech’ hand?
Voor het begeleiden van de workshops, het bedienen van de machines, het begeleiden van kinderen bij de machines, zoeken wij vrijwilligers van 18 jaar en ouder, die na de trainingen bij ons aan de slag kunnen.

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk kan je contact opnemen met:
Yolanda Kerver, educatiecoach Stichting Fundament.
Tel: 053-5369400
y.kerver@stichtingfundament.nl