Gratis e-books lezen via nieuwe app: ThuisBieb 

Vanaf deze week is het mogelijk om e-books te lezen in de ThuisBieb-app. Deze app bevat 100 e-books die voor iedereen beschikbaar zijn. Ook mensen die geen lid zijn van de bibliotheek kunnen deze app downloaden en de beschikbare boeken lezen. Met de ThuisBieb willen wij iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én mooie leeservaringen bieden in deze onzekere tijd. De app is nu alleen nog maar voor iOS-gebruikers (voor iedereen met een Apple-telefoon of –tablet) te downloaden in de AppleStore. De livegang van de Android-app in Google Play volgt binnenkort! De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 10 mei.

Link appstore: https://apps.apple.com/nl/app/thuisbieb/id668099854

Populaire én minder bekende titels 
De brede selectie bevat boeken voor iedere lezer: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als ‘Rinkeldekink´ van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine ‘Hard Gras’, maar ook te ontdekken boeken als ‘Post voor Rus Ordelman’ van Bette Adriaanse, ‘De mentor’ van Tessa Kollen en ‘Mindgym work-outs’ van Wouter de Jong.

Ook voor de jeugd
De jongere lezer vindt in de app naast bekende titels als ‘Stuntvlogger Sam’ van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als ‘Toverhanden’ van Chris Winsemius en ‘Alaska’ van Anna Woltz.

#ikleesthuis
De ThuisBieb sluit aan bij eerdere initiatieven om mensen te wijzen op het online aanbod van de Bibliotheek. In de LuisterBieb, de Bibliotheek-app voor luisterboeken, zijn ruim 100 extra titels toegevoegd die beschikbaar zijn voor iedereen.