JMZ Game Show op donderdag 7 mei

Op donderdag 7 mei om 15:30 uur tot +/- 16:30 uur gaan de JMZ Gameshowmasters live op facebook. We gaan dan samen El Grande JMZ Game Show spelen! Alle jonge mantelzorgers van 4-21 jaar mogen meespelen (de jongste deelnemertjes mogen uiteraard geholpen worden door papa of mama)!

Wat weet jij allemaal van JMZ? Weet je bijvoorbeeld hoelang het geleden is dat de eerste activiteit in Twente voor jonge mantelzorgers werd georganiseerd? Waar het JMZ Go! logo precies voor staat? Hoe lang Wesley al bij JMZ werkt? Of op hoeveel manieren je contact met ons op kunt nemen, als je graag eens wilt kletsen of een vraag hebt over thuis?

Dus doe gezellig mee, heb een hoop fun, test je kennis en meld je aan via info@jmz-go.nl. Je krijgt dan van ons een e-mail met uitleg over hoe de quiz precies werkt en hoe je meespeelt. Enne, helemaal mooi… de top drie ‘Quizzers’ krijgen van ons een leuke prijs in de vorm van een bol.com bon of tegoed voor de app/playstore! The choice is yours! See you op 7 mei!

#jmz #jongemantelzorg #fun #jippieerisweereenjmzactiviteit #stichtingfundament #losser #jmz-go #heyho,let’sgo