Spellen circuit

summerfunfestivallogo

Volg de onderstaande route voor een aantal leuke (oud Hollandse) spellen. De score van de spellen hou je bij met een stopwatch. Diegene met het minst aantal seconden wint uiteindelijk het spellencircuit en gaat met de eer strijken!

Hier vind je de benodigdheden »

Veel plezier!

start

spijkerpoepen


eggie

route2
route3

tennisbal


koekie

route4
route5

toiletpaper


sponge

route6
route7

ballon


whistle

route6

finish
summerfunfestival

Volg de onderstaande route voor een aantal leuke (oud Hollandse) spellen. De score van de spellen hou je bij met een stopwatch. Diegene met het minst aantal seconden wint uiteindelijk het spellencircuit en gaat met de eer strijken!

Hier vind je de benodigdheden »

Veel plezier!

start

spijkerpoepen


eggie

route2
route3

tennisbal


koekie

route4
route5

toiletpaper


sponge

route6
route7

ballon


whistle

route6

finish