Summer Fun Festival voor een gave vakantie!

Voor veel kinderen en jongeren staat de zomervakantie alweer bijna voor de deur. Zes weken genieten, lekker niksen en vooral heel veel tijd om leuke dingen te ondernemen. Omdat veel gezinnen deze zomer thuis blijven, of misschien wel even op vakantie gaan in eigen land, heeft Stichting Fundament het Summer Fun Festival bedacht!

Het Summer Fun Festival is een zomerspektakel boordevol leuke, leerzame en sportieve workshops voor kinderen van 4 tot 12 jaar én jongeren van 12 tot 16 jaar.

In de week van 22 juni krijgen alle leerlingen van het basisonderwijs in de gemeente Losser een goodiebag mee van Stichting Fundament met daarin het programma van het Summer Fun Festival en nog enkele andere verassingen. Jongeren worden via de verschillende social media kanalen en per mail geïnformeerd over het programma.

Wij hopen zoveel mogelijk kinderen en jongeren een spetterende zomer te bieden boordevol met leuke workshops. Meer informatie over het Summer Fun Festival en de workshops kun je hier vinden ».